Flip book element

Adapter (Typ 2 – Schuko)

2 990,00 kr

Adapter som passar mellan Typ 2 uttag till schuko (vanligt uttag), 230V, 16A.

Adapter som möjliggör anslutning av valfri strömförbrukare med schuko kontakt (230V, 16A)  till en mode 3, typ 2 laddpunkt. Simulerar att EV är ansluten och möjliggör strömuttag till tex motorvärmare, kupé fläkt, dammsugare, laddning av elmoppe, m.m.

EAN: N/A Artikelnr: SKU: E50 Kategorier: ,
Läs mer

Fundament för Laddstolpe

1 690,00 kr

Fundament som passar alla våra laddstolpar. Passar även med 60 mm stolprör. Miljövänligt universellt fundament inkl. adapter-markfäste för installation med laddstolpe.

Fundamenten är tillverkad av 100% återvunnen högkvalitativ plast. Hela konstruktionen samt materialval är gjorda för att klara påfrestningar från varierande väder och temperaturer, UV-ljus och kemikalier samt hund urin. Den innovativa konstruktionen och fundamentets vikt bidrar till att underlätta men också öka kvaliteten vid montage av fundamentet.

EAN: N/A Artikelnr: 80103 Kategorier: ,
Läs mer

Laddstolpe för Easee (För 1 eller 2 laddbox)

3 790,00 kr3 990,00 kr

Stolpfäste passande Easee laddbox i högkvalitativt aluminium och reptålig pulverlackering (Svart finish). Integrerad kabelhängare för att kunna förvara din laddbakel eneklt och snyggt.

EAN: N/A Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Laddstolpe för Zaptec Pro (För 1 eller 2 Laddbox)

3 790,00 kr3 990,00 kr

Stolpfäste passande Zaptec Pro i högkvalitativt aluminium och reptålig pulverlackering (Svart finish). Integrerad kabelhängare för att kunna förvara din laddkabel enkelt och snyggt.

EAN: N/A Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Läs mer

Laddstolpe för Zaptec Go (För 1 eller 2 laddbox)

3 790,00 kr3 990,00 kr

Stolpfäste passande Zaptec Go i högkvalitativt aluminium och reptålig pulverlackering (Svart finish). Integrerad kabelhängare för att kunna förvara din laddkabel enkelt och snyggt.

EAN: N/A Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Läs mer

Zaptec Pro

10 790,00 kr

En smart och effektiv laddstation för bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag som erbjuder privata och publika parkeringsplatser. Med hållbar design, 4G som säkerställer sömlös kommunikation mellan alla laddstationer i systemet och stöd för Plug & Charge är systemet ett självklart val för elbilsladdning. Med en laddningseffekt på 22 kW kan du ladda din elbil för en räckvidd på 110 km på bara en timme.

EAN: N/A Artikelnr: 10701, 10801 Kategorier: ,
Läs mer

Easee Charge Lite

6 590,00 kr7 190,00 kr

Ny produkt som lanserades augusti 2023

Ny serie av pålitlig och framtidssäker laddare som täcker alla dina behov av laddning i hemmet. Lokal Bluetooth-kontroll säkerställer pålitlig anslutning och avancerade smarta säkerhetsfunktioner gör det säkert att ladda, när som helst. Noggrant utformade och tillverkade i Norge. Att ladda hemma ska vara enkelt. 

  • Stödjer alla elbilar, faser och elnät
  • Dynamisk laddningseffekt 1,4–11 kW
  • Temperatursensorer och självtestande jordfelsbrytare
  • WiFi-anslutning
  • Passar med lastbalanseraren Easee Equalizer
  • Behövs PSA Typ A vid installation, t.ex. Gacia Personskyddsautomat PL8M4
EAN: N/A Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Tesla Wall Connector

6 290,00 kr

Wall Connector är vår mest bekväma laddningslösning för Tesla bilar, men den passar lika bra till andra elektriska fordon än Tesla. Laddboxen är väldigt lätt och behändig vilket möjliggör en flexibel installation inomhus eller utomhus som anpassar sig till en rad olika elsystem, och är utformade för hus, lägenheter, gästanläggningar och arbetsplatser.

  • Kompatibla med alla elbilar med en Type2-laddkontakt
  • Styr laddningen via mobilen med Tesla-appen 
  • Upp till 22 kW med trefas-anslutning
EAN: N/A Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.