HUR DET GÅR TILL ATT SKAFFA LADDBOX

Varför skaffa laddbox?

Om du har eller överväger att skaffa en elbil eller laddhybrid, är det självklart att installera en laddbox hemma för enkel och smidig laddning. Med en egen laddpunkt, laddar du bekvämt hemma och sparar tid genom snabbare laddning med en laddbox. Det är kostnadseffektivt och ger dig kontroll över laddkostnaderna. Laddboxar är också säkra och framtidssäkrar ditt hem för ökad användning av elbilar, främjande av en hållbar livsstil. 
 
Hos oss kan du enkelt beställa din laddbox och få den professionellt installerad för bekväm hemmaladdning för din elbil.

Så här går det till när du beställer en laddbox med installation

Beställ din laddbox i vår webbutik och inkludera installation för att dra nytta av skatteavdraget för grön teknik.

Dessutom gäller avdraget alla produkter på din order. Du kan betala direkt i kassan eller välja att få en faktura för ditt köp.

Beställa laddbox

När din beställning har mottagits, skickar vi dig ett enkelt digitalt formulär. Detta formulär innehåller kompletterande frågor.

Denna insamling av information är nödvändig för att underlätta vår installatörs planering. Dessutom möjliggör den en smidig bidragsansökan hos Skatteverket för grön teknik.

 

 

Först och främst kommer våra erfarna elektriker att höra av sig till dig innan installationen för att hitta den perfekta tiden för dig!

På den specifika dagen anländer en installatör som monterar och installerar din nya laddbox och alla tillbehör.

Vi gör det enkelt för dig, så att du snabbt kan njuta av en effektiv laddningslösning.

Stort grattis! Med din miljövänliga investering är din bostad nu framtidssäkrad, och du kan tryggt börja ladda din elbil.

Har du några frågor efter installationen? Tveka inte att höra av dig till vår vänliga och kompetenta kundtjänst – självklart är det kostnadsfritt!

Längre ner kan du kontakta oss

Laddbox med installation till halva priset

För privatpersoner som vill installera en laddbox hemma finns möjlighet att få upp till 50% rabatt med Grönt Teknikbidrag. Detta gäller för hela köpet av din laddbox, inklusive installation och eventuella tillägg.

När du beställer din laddbox med installation från oss ingår standardinstallation i priset. Installationen är redan förvald på vår produktsida, men du kan enkelt anpassa dina val i rullistan.

 

Kontakta oss

Hos oss kan du boka ett gratis och enkelt möte.

Tillsammans utforskar vi dina möjligheter och hittar lösningar för elbilsladdning som passar just dig. Om du funderar på att investera i laddbox men är osäker på hur du ska börja, skicka ett meddelande till oss.

Vi är här för att svara på dina frågor och vägleda dig rätt!
    Det går även bra att skicka ett mail direkt till oss på support@laddexperten.se